Salsa Pico de Gallo
Suroviny: 250 g cherry rajčat, 1 menší bílá cibule, 2 zelené papričky jalapeños, hrst čerstvého koriandru, šťáva z 1/2 limetky, sůl
Postup:
1. Rajčata nakrájíme na drobné kostičky a dáme do misky. Bílou cibuli nasekáme nadrobno a přidáme k rajčatům.
2. Jalapeños podélně rozpůlíme, zbavíme semínek, nasekáme nadrobno a přidáme do misky.
3. Přidáme nasekané lístky koriandru, osolíme a zalijeme limetkovou šťávou.
4. Vše promícháme a necháme v chladu odpočinout.
TIP: Salsa vydrží čerstvá až do druhého dne, pokud koriandr a sůl přidáme až následující den těsně před podáváním.
Postup:
1. Rajčata nakrájíme na drobné kostičky a dáme do misky. Bílou cibuli nasekáme nadrobno a přidáme k rajčatům.
2. Jalapeños podélně rozpůlíme, zbavíme semínek, nasekáme nadrobno a přidáme do misky.
3. Přidáme nasekané lístky koriandru, osolíme a zalijeme limetkovou šťávou.
4. Vše promícháme a necháme v chladu odpočinout.
TIP: Salsa vydrží čerstvá až do druhého dne, pokud koriandr a sůl přidáme až následující den těsně před podáváním.
Komentáře
Žádné komentáře :