Guacamole

Suroviny: 2 zralá měkká avokáda, 4 lžíce smetany crème fraîche, sůl, šťáva z 1 limetky

Postup:
1. Guacamole připravíme tak, že avokádo rozřízneme, odstraníme pecku, jemně nařízneme mřížku na povrchu a vydlabeme dužinu lžící.
2. Rozmačkáme ji vidličkou nebo rozsekáme mixérem, přidáme smetanu, jemně osolíme, přidáme limetku a vše promícháme.
3. Dáme odležet do lednice.


TIP: U avokáda vždy upřednostňuji odrůdu hass s černou tvrdou slupkou, jsou krásně krémová a na přípravu guacamole nejvhodnější.
Komentáře
  • Blogger Komentovat na Bloggeru
  • Facebook Komentovat na Facebooku

Žádné komentáře :


Náš tip

[tip][bsummary]