Salát z řapíkatého celeru s tuňákem


Suroviny: 1 řapíkatý celer, 1 vejce, 1 stroužek česneku, 3 rajčata, 130 g tuňáka ve vlastní šťávě, 130 g černých oliv, sůl, 2 lžíce olivového oleje, 2 lžíce citrónové šťávy


Postup:
1. Vejce uvaříme natvrdo.
2. Celer omyjeme a nakrájíme na velmi tenké plátky, přidáme rajčata nakrájená na kostky, vejce na kostičky a česnek na slabé plátky.
3. Přidáme olivy, pokud jsou velké, můžeme je přepůlit.
4. Vmícháme tuňáka, olivový olej, zakápneme citrónovou šťávou a osolíme.
5. Vhodné jako lehký oběd či večeře s tmavým pečivem.
Komentáře
  • Blogger Komentovat na Bloggeru
  • Facebook Komentovat na Facebooku

Žádné komentáře :


Náš tip

[tip][bsummary]