Lečo

Suroviny: 2 rajčata, 2 papriky, 150 g kabanosu, lžíce másla, 1 malá cibule, 4 vejce, sůl, pepř, mletá sladká paprika
Postup:
1. Na másle zpěníme cibuli, přidáme na kostky nakrájenou uzeninu a osmažíme ji.
2. Postupně přidáme na větší proužky pokrájenou papriku, sůl, pepř a mletou papriku. Vše promícháme. Přikryjeme poklicí a necháme chvíli dusit.
3. Asi po 2 - 3 minutách přidáme pokrájená rajčata, promícháme a opět na chvíli přikryjeme poklicí.
4. Před dokončením vmícháme vidličkou rozmíchaná vajíčka a necháme je zatuhnout.
5. Lečo podáváme s krajícem chleba nebo vařenými bramborami.
Komentáře
  • Blogger Komentovat na Bloggeru
  • Facebook Komentovat na Facebooku

Žádné komentáře :


Náš tip

[tip][bsummary]