Salát z červené řepy s rukolou

Suroviny: 500 g vařené červené řepy,  400 g hustého bílého jogurtu, 1 polévková lžíce olivového oleje + na zakápnutí, 3 stroužky česneku, 6 lžic slunečnicových semínek, sůl, pepř, 100 g rukoly

Postup:
1. Řepu pokrájíme na půlcentimetrové kostičky.
2. Přidáme bílý jogurt, olej, prolisovaný česnek, slunečnicová semínka, sůl a pepř.
3. Vše důkladně promícháme. Servírujeme s rukolou, zakápnutou olivovým olejem a posypanou solí a pepřem.

TIP: Hodí se jako příloha k masu, místo pomazánky na chléb, ke grilování i jenom tak.

Komentáře
  • Blogger Komentovat na Bloggeru
  • Facebook Komentovat na Facebooku

Žádné komentáře :


Náš tip

[tip][bsummary]