Flíčky se zelím a uzeným masem

Suroviny: 500 g flíčků, 500 g kysaného zelí, 1 střední cibule, 200 g uzeného masa, sůl, kmín, sádlo
Postup:
1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme a necháme okapat.
2. Cibuli nakrájíme na drobné kostičky, zpěníme na pánvi lžičku sádla a osmažíme dozlatova.
3. Ze zelí vyždímáme přebytečnou vodu, překrájíme ho na kratší kousky a vmícháme do pánve s cibulkou. Mírně podlijeme, osolíme, ochutíme kmínem a dusíme cca 20 minut doměkka.
4. Uzené maso nakrájíme na kostičky a smícháme s těstovinami a zelím. Dle chuti dosolíme.
5. Pekáč vymažeme sádlem a vysypeme do něj připravenou směs. Ve středně vyhřáté troubě pečeme, dokud flíčky nejsou zlaté a křupavé.
Komentáře
  • Blogger Komentovat na Bloggeru
  • Facebook Komentovat na Facebooku

Žádné komentáře :


Náš tip

[tip][bsummary]