Vánoční punč

Suroviny: 1/4 l vody, 150 g pískového cukru, 2 pomeranče, 2 citróny, 2 dl rumu, 3 dl bílého vína, celá skořice, hřebíček, 4 tobolky basdyánu, 4 plátky pomeranče
Postup:
1. Vodu nalejeme do hrnku, přidáme cukr a svaříme.
2. Vymačkáme šťávu z pomerančů a citrónů a přecedíme.
3. Do sladké vody přidáme rum, víno, ovocnou šťávu, skořici, hřebíček, badyán.
4. Vše znovu zahřejeme skoro až k bodu varu (nevaříme).
5. Podáváme horký ve vyšších sklenicích s plátkem pomeranče.
Komentáře
  • Blogger Komentovat na Bloggeru
  • Facebook Komentovat na Facebooku

Žádné komentáře :


Náš tip

[tip][bsummary]