Pikantní drůbeží játra
Suroviny: 300 g očištěných drůbežích jater, 1/2 pórku, 4 ks cherry rajčátek, 1/2 větší cibule,1 menší čerstvá feferonka, 1/2 kvalitní klobásy, 1 červená paprika, 4 plátky slaniny, 2 stroužky česneku, 1 lžíce ostrého kečupu, 2 lžičky balzamikového krému, sůl
Postup:
- Do pánve nakrájíme na kostičky slaninu, přidáme pokrájenou cibuli a na malé kousky pokrájenou feferonku, papriku, rozdrcený česnek a klobásu na půlkolečka.
- Vše osmažíme a pak přidáme pokrájená kuřecí játra, pokrájený pórek a smažíme 5 minut.
- Pánev odstavíme, přidáme kečup a balzamikový krém a opravdu jen špetku soli a vše promícháme a necháme pár minut spojit všechny chutě.
- Játra mají jemně ostrou báječnou chuť.
Štítky
vnitřnosti
Komentáře
Žádné komentáře :