Bramborové krokety

Suroviny: 800 g brambor, 40 g másla, 50 g strouhanky, 2 žloutky, sůl, 1-2 vejce a strouhanka na obalení, olej na smažení
Postup:
  1. Brambory ve slupce uvaříme, oloupeme a ještě horké prolisujeme.
  2. Do vychladlých brambor přidáme máslo, žloutky, strouhanku, sůl a vše dobře promícháme.
  3. Z těsta tvoříme mokrýma rukama menší kuličky.
  4. Namočíme je v rozšlehaných vejcích a obalíme ve strouhance.
  5. Smažíme na rozehřátém oleji dozlatova.
  6. Hotové klademe na papírové ubrousky, aby se zbavily přebytečného tuku.
Komentáře
  • Blogger Komentovat na Bloggeru
  • Facebook Komentovat na Facebooku

Žádné komentáře :


Náš tip

[tip][bsummary]