Poslední recepty

Živáňská v alobalu

Suroviny: 4 plátky vepřového, 4 plátky roštěnky, 8 větších brambor, 4 velké cibule, 200 g krájené anglické slaniny, 2 pikantní klobásy, sůl, pepř, olej

Postup:
  1. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Pokud je možnost, necháme přes noc naležet.
  2. Brambory oškrábeme a nakrájíme na kolečka 0,5 cm silná, klobásu a cibuli také nakrájíme na kolečka.
  3. Na obdélník alobalu vrstvíme takto: osolené brambory, plátek roštěnky, plátek slaniny, cibuli, klobásu, vepřový plátek.
  4. Alobal po přeložení přes maso pevně uzavřeme.
  5. Pečeme na plechu v troubě 45-50 minut při teplotě 180oC.
  6. Průběžně kontrolujeme, otvíráme vidličkou.
  7. Komu nestačí porce brambor v balíčku - lze podávat s vařeným bramborem nebo krajícem chleba.
Komentáře
  • Blogger Komentovat na Bloggeru
  • Facebook Komentovat na Facebooku

Žádné komentáře :


Náš tip

[tip][bsummary]